Skip to main content

Refurbished

Wij proberen de WobL horloges betaalbaar te houden voor iedereen. Om deze reden proberen we zo min mogelijk onnodige kosten te maken welke weer terug moeten komen in de prijs. Denk hierbij aan geen showroom, geen telefoon bemensing (wel uitstekende service via e-mail), geen grote reclamecampagnes, etc.

Toch kan het zijn dat een WobL horloge om een of andere reden voor iemand te duur is. Mogelijk zijn refurbished WobL horloges daar een oplossing voor.

Wat is refurbished?
Soms is er iets met een WobL horloge wat geen probleem is voor het functioneren maar waardoor het niet als nieuw horloge verkocht kan worden. Voorbeelden zijn:
- Eenmalig als demonstratie horloge gebruikt
- Retour gekomen binnen de bedenktijd
- Af fabriek een eenvoudig te herstellen probleem
Deze horloges worden zorgvuldig nagekeken en daar waar nodig hersteld of voorzien van een nieuwe batterij.
Deze horloges worden met een interessante korting verkocht.

Refurbished horloges zijn geen standaard voorraad product. In onze webshop worden ze in de refurbished categorie individueel aangeboden met een duidelijke omschrijving van eventuele gebruikssporen.
Alle refurbished WobL horloges worden geleverd met een Nederlandse handleiding, net als bij een nieuwe.
Er zijn ook niet altijd refubished WobL horloges op voorraad, bijvoorbeeld als de vraag groter is geweest dan het aanbod.

Garantie, bedenktijd en service:
Op refurbished WobL horloges zit niet de standaard garantie. Zo kunt u geen aanspraak maken op een nieuw horloge als het horloge toch nog een gebrek blijkt te hebben. Het horloge wordt in dat geval gerepareerd of omgewisseld voor een ander refurbished horloge. Uiteraard is de 14 dagen bedenktijd wel van toepassing waarbij het WobL horloge binnen 14 dagen na aankoop teruggestuurd kan worden zolang het in dezelfde staat is als dat het is aangekocht. Daarnaast is onze service uitstekend en zoeken altijd naar een passende oplossing.

Online verkoop

De Webshop

In onze webshop zijn alle WobL horloges te vinden. Naast de traditionele WobL modellen bieden wij ook de nieuwe WobL+ aan welke naast een aantal extra functionaliteiten ook nog eens waterdicht is. Ook batterijen en reservebandjes zijn te vinden in de webshop.

Veilig en vertrouwd

Wij bieden alle veelgebruikte online betaalmogelijkheden aan in combinatie met de beveiliging van Comodo. Dit maakt online shoppen makkelijk en veilig. Onze gehele website is beveiligd en versleuteld (zie het groene slotje in uw adresbalk) wat uw privacy tijdens uw gehele bezoek verhoogd.

Verzending

Wij maken gebruik van PostNL om producten te verzenden. 
WobL Horloges passen in een foam-envelop en kunnen als “brief” verstuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn € 3,95 binnen Nederland en € 5,45 binnen België (en de rest van Europa).

Service staat voorop

De aanschaf van een WobL horloge is bijna nooit een luxe aankoop maar een noodzaak. Daarbij is het extra belangrijk dat het aankoop proces, de bezorging, de ingebruikname en het kunnen blijven gebruiken van het WobL horloge goed verloop. Wij doen er alles aan om dit te verzorgen. 
Mocht er iets niet in orde zijn met uw (hier aangekochte) WobL, neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken een passende oplossing ook buiten de garantieperiode.