Skip to main content

Levertijd

PostNL

Wij streven ernaar om uw bestelling de eerste werkdag na het bestellen en / of  betaling te verzenden. Afhankelijk van waar je jouw bestelling laat bezorgen (Nederland, België of een ander land) en voor welke logistieke partij u kiest (PostNL of DHL) kan uw bestelling dus in 2 tot 5 werkdagen bij u geleverd worden. 
Om de kosten van onze producten laag te houden hebben wij een minimale personele bezetting waardoor er omstandigheden zijn waarbij jouw bestelling iets later binnenkomt. Wij zullen altijd proberen je hierover per e-mail te informeren.
In het weekend en op feestdagen vinden geen bankbetalingen, dus ook geen verzendingen plaats.

Verzending via PostNL:

De gemiddelde levertijd na bestelling voor Nederland is 2 werkdagen. De gemiddelde levertijd na verzending buiten Nederland maar binnen Europa is 3 werkdagen. Houd er rekening mee dat er op Zaterdag en Zondag geen verzendingen plaatsvinden. Daarnaast verwerkt PostNL op maandag geen verzendingen.

Verzending via DHL:DHL

De gemiddelde levertijd na bestelling voor Nederland is 3 werkdagen. De gemiddelde levertijd na verzending buiten Nederland maar binnen Europa is 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat er op Zaterdag en Zondag geen verzendingen plaatsvinden.